Jerawat : Saya Pilih Yang Selamat Dulu

Awak, nak tahu tak..

Bagi mereka yang ada masalah jerawat kadang-kadang bukan tak nak rawat

Bukan mereka tak tahu kat luar sana ada jual banyak produk untuk hilang jerawat

Habis tu, apa masalah lagi?

Jadi masalah bila mereka selalu tertanya-tanya..

+ Selamat ke?
+ Sesuai ke dengan kulit?
+ Ada bahan kimia tak?

Walaupun banyak yang claim bagus-bagus, tapi tetap tak hilang was-was

Sudahnya, biar macam tu je..
Sedihkan?

=================
Siapa yang pernah rasa macam situasi kat atas, kita geng..

Tapi, suka saya nak bagitau awak yang dalam banyak-banyak produk, saya yakin dengan shaklee

Mungkin ambil masa, tapi saya yakin yang produk shaklee tak akan rosakkan buah pinggang saya

Dalam ikhtiar, biar kita ikhtiar yang terbaik..

Ok?

4 thoughts on “Jerawat : Saya Pilih Yang Selamat Dulu

  1. Saya pun pilih yg selamat.

  2. Saya pilih shaklee sbb ia selamat & berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge