GLA Complex Suplemen GLA Yang Berkualiti

Setiap wanita tentu rasa dilema nak pilih suplemen ataupun makanan tambahan disebabkan terlalu banyak suplemen di pasaran. Apatah lagi suplemen yang sumbernya kita susah nak jumpa seperti Minyak Borage.

Minyak Borage yang kita tahu merupakan sumber Gamma Linolenik Asid (GLA) terbaik dan sangat terkenal dalam membantu mengawal atur hormon dengan lebih baik dan juga membantu haid kembali teratur. Bila hormon kita dalam keadaan baik, secara tidak langsung mengurangkan risiko kepada gangguan – gangguan dalam rahim.

Sukar sebenarnya kita nak cari minyak Borage yang berkualiti dalam pasaran. Namun, suka saya kongsikan tentang GLA Complex. Suplemen GLA Complex merupakan salah satu suplemen yang digemari wanita.

atasi_keputihan

Pertama sekali tentunya kerana sumber GLA Complex daripada minyak Borage. Antara banyak – banyak sumber GLA, minyak Borage sangat disarankan kerana mempunyai kandungan GLA yang lebih tinggi.

Dan menariknya, GLA Complex turut digabungkan dengan kandungan minyak bunga Matahari dan juga Vitamin E untuk memberi kesan yang lebih optimum.

Berminat?

Terus saja klik di SINI

 

2 thoughts on “GLA Complex Suplemen GLA Yang Berkualiti

  1. Wahh bagusnya gla ni.

  2. Gla shaklee.. saya pun makan. Mustajab untuk hilangkan senggugut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge